Ons bedrijf

BLB BVBA is opgericht in 2011 door Benedikt Brusselle en de familie Buys van het gelijknamige loonbedrijf uit St Pauwels. Het bedrijf is gevestigd in het Waasland. Deze regio kenmerkt zich door de verscheidenheid aan landbouwactiviteiten. Rundvee, varkens en akkerbouw vormen op de meeste bedrijven de basis van het inkomen. In al deze takken is BLB BVBA actief.

De hoofdtakken zijn gewasbescherming en doorzaaien. Hierover kan u meer vinden bij “producten & Diensten”. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn voor de verfraaiing en onderhoud van uw bedrijf of gronden. Zo verzorgen wij ook de aanleg en het onderhoud van gazon’s, tuinen, verhardingen,…  Ook voor grondwerken en nivelleringswerken kan u bij ons terecht.

Een tweede poot van BLB BVBA is de machinehandel. Sinds enkele jaren zijn wij exclusieve invoerder van een paar vooraanstande merken zoals Zuidberg Tracks, Zuidberg Frontline Systems, Toplift Staja en Agribumper.

 

Een regionale verankering

Ons werkgebied voor de gewasbescherming en het loonwerk strekt zich uit over het Waasland, de polders, het Land van Dendermonde tot de Gentse kanaalzone.  Daarnaast werken wij ook op Nederlands grondgebied.  Wij beschikken naast een Belgische spuitlicentie ook over een Nederlandse spuitlicentie.

Voor de verkoop en technische ondersteuning van de machinehandel kan u terugvallen op de jarenlange expertise die wij in het eigen loonbedrijf hebben opgedaan met rupsen, frontheffen en containerhaaksystemen.  Hierdoor kennen wij de omstandigheden waarin deze producten gebruikt worden als geen ander.  Dit stelt ons in staat om zeer gericht en met de nodige vakkennis uw problemen op te lossen.  De meest gangbare onderdelen en slijtdelen liggen bij ons op voorraad.  Bovendien werken wij voor de verkoop en service steeds samen met uw regionale dealer.  Hierdoor kunnen wij u  garanderen dat u de service krijgt die u nodig heeft: snel en bij de deur.  Dit bespaart u niet alleen tijd, maar vooral kosten door onnodige stilstand.
 

BLB BVBA: een bedrijf op familiale schaal, met een regionale inplanting, innoverende techniek en een service bij de deur!